JOUW TITEL

JOUW

Welkom op deze website. Als autogek kon ik het niet laten folders te gaan verzamelen. Na vele jaren heeft dit geresulteerd in een enorme berg folders, echter wel netjes gesorteerd en gedocumenteerd, en de meesten verkeren in perfecte staat. Alle doublures heb ik bijeengebracht en op deze website gezet. Het tijdvak van deze doublures is ruwweg 1975-2000; zgn. youngtimers zijn dus het lijdend voorwerp. De bedoeling van deze website is deze folders te koop aan te bieden.

Vraag is; waarom zou u folders kopen? Bv. voor uw verzameling, voor die ene auto waar u een zwak voor heeft, of misschien vind u het leuk om van ieder automodel dat u in bezit heeft gehad een folder te verkrijgen.

De folders zijn genummerd en geprijsd; geef de nummers en uw contactgegevens op, stort het bedrag op rek. NL34INGB0006180927 en de folders worden naar u opgestuurd. Minimale afname bij verzending €5,-. Verpakken en verzenden kost € 3,-. U kunt de folders ook afhalen. Ik woon in Houten, ten z.o. van Utrecht.Ik ben geen zakelijke verkoper! Afdingen bij afname meerdere folders is mogelijk en ruilen tegen ander interessant materiaal ook. De website is nog onder constructie en de lijsten zijn bijgewerkt tot Mazda. Veel zoekplezier gewenst.

Dit is waar uw tekst begint. U kunt hier klikken en beginnen met typen. Porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem ut enim ad minima veniam quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam.